Voor de 2e Nederlandse Portretprijs
Record aantal aanmeldingen
09-04-2019

Er zit weer van alles bij: een aantal portretten van het koninklijk paar, een aantal portretten van Annechien Steenhuizen die het programma 'Project Rembrandt' op TV presenteerde, een paar keer Johan Cruijff. Grote, kleine werken, 2d, 3d, een heel breed scala van portretten is aangemeld. 

Het betekent een hoop werk voor de jury: zij zullen uit al deze werken een longlist samen stellen. De kunstenaars van deze werken worden uitgenodigd hun werk 'live' te laten zien tijdens een selectiedag in Slot Zeist. Daar zal de jury ter plaatse een selectie maken voor de expositie in Slot Zeist. 

De expositie begint op 1 september 2019 en zal sluiten op 17 november 2019. Het belooft weer een zeer interessante expositie te worden. 

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de online nieuwsbrief over de Nederlandse portretkunst.

* Verplicht veld

Steun ons

Draagt u de Nederlandse portretkunst ook een warm hart toe? Graag nodigen we u uit met een donatie onze projecten te ondersteunen. Kleine bedragen zijn ook van harte welkom. Wanneer u ons steunt door middel van een schenkingsovereenkomst, kunt u tot de helft van uw bijdrage terugkrijgen van de Belastingdienst. Klik voor meer informatie op de knop hieronder.

Word donateur

Top