Inloggen

Via deze pagina kan je inloggen op jouw account bij De Nederlandse Portretprijs. Deze account kan je gebruiken om deel te nemen aan zowel de Portretprijs als het Weekend van het Portret. Je kunt nu werk aanmelden voor de competitie. Ook kun je je persoonsgegevens inzien en wijzigen. Heb je je al eerder geregistreerd, maar ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier.

Registeren

Als dit de eerste keer is dat je meedoet aan één van de wedstrijden die De Nederlandse Portretprijs organiseert, moet je je eerst registeren.  Je registreert je eenmalig met je persoonsgegevens. Als je je gegevens hebt ingevuld, ontvang je een activatie e-mail om je account te activeren. Je kunt dan inloggen.

 

registreer | wachtwoord vergeten?

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de online nieuwsbrief over de Nederlandse portretkunst.

* Verplicht veld

Steun ons

Draagt u de Nederlandse portretkunst ook een warm hart toe? Graag nodigen we u uit met een donatie onze projecten te ondersteunen. Kleine bedragen zijn ook van harte welkom. Wanneer u ons steunt door middel van een schenkingsovereenkomst, kunt u tot de helft van uw bijdrage terugkrijgen van de Belastingdienst. Klik voor meer informatie op de knop hieronder.

Word donateur

Top