Donateurs

Steun ons

Draagt u de Nederlandse portretkunst ook een warm hart toe?  U kunt onze stichting ondersteunen met een donatie. Ook kleine bedragen zijn welkom.

U kunt uw donatie storten op rekeningnummer NL78 INGB 0006132120 t.n.v. Stichting De Nederlandse Portretprijs  onder vermelding van Donatie.

Alvast hartelijk bedankt!

Word donateur

Voor beperkte of onbeperkte tijd

U kiest zelf hoe lang u donateur blijft met een minimum van een jaar. Zo kunt u een aantal jaren het project blijven steunen, maar ook onbeperkt donateur blijven.

Bepaal zelf het bedrag

Als donateur schenkt u het project een bedrag per jaar. Of uw bijdrage nou klein of groot is, uw schenking draagt bij aan de ondersteuning en ontwikkeling van de Nederlandse portretkunst. Dit jaarlijkse bedrag kan in termijnen worden afgeschreven: u kiest wat het beste uitkomt.

Via een schenkingsovereenkomst

Wanneer u uw donatie vastlegt in een wederzijdse schenkingsovereenkomst voor een periode van ten minste 5 jaar kunt u uw bijdrage aftrekken van de belasting. Op deze manier kunt u wel tot de helft van uw bijdrage van de Belastingdienst terugkrijgen.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de online nieuwsbrief over de Nederlandse portretkunst.

* Verplicht veld

Steun ons

Draagt u de Nederlandse portretkunst ook een warm hart toe? Graag nodigen we u uit met een donatie onze projecten te ondersteunen. Kleine bedragen zijn ook van harte welkom. Wanneer u ons steunt door middel van een schenkingsovereenkomst, kunt u tot de helft van uw bijdrage terugkrijgen van de Belastingdienst. Klik voor meer informatie op de knop hieronder.

Word donateur

Top