Donateurs

Steun ons

Draagt u de Nederlandse portretkunst ook een warm hart toe? U kunt onze stichting ondersteunen met een donatie. Ook kleine bedragen zijn welkom.

Als u direct een bedrag wilt storten, dan kan dat op NL78 INGB 0006132120 ten name van Stichting "De Nederlandse Portretprijs" onder vermelding van Donatie.

Alvast hartelijk bedankt!

Word donateur

Voor een beperkte of onbeperkte tijd

U kiest zelf hoe lang u donateur blijft met een minimum van een jaar. Zo kunt u een aantal jaren het project blijven steunen, maar ook onbeperkt donateur blijven.

Bepaal zelf het bedrag en de termijnen

Als donateur schenkt u het project een bedrag per jaar. Of uw bijdrage nou klein of groot is, uw schenking draagt bij aan de ondersteuning en ontwikkeling van de Nederlandse portretkunst. Dit jaarlijkse bedrag kan in termijnen worden afgeschreven: u kiest wat het beste uitkomt.

Steun ons met een schenkingsovereenkomst en krijg een deel van uw geld terug

Wanneer u uw donatie vastlegt in een wederzijdse schenkingsovereenkomst voor een periode van ten minste 5 jaar kunt u uw bijdrage aftrekken van de belasting. Op deze manier kunt u wel tot de helft van uw bijdrage van de Belastingdienst terugkrijgen.

De Nederlandse Portretprijs bedankt:

Gemeente Zeist
Prins Bernard Cultuur Fonds
Hendrik Mullerfonds
Stichting Stokroos
KF Heinfonds
KNVB
BK-informatie

Royal Talens
Kunstzaal Van Heijningen

Bekking & Blitz Uitgevers
Lanzfeld Editions
van Dooren Advies

René Brouwer, WRKS postproductie
Rene Alferink

Nelly van Manen
Kasteel van Duivenvoorde
De Kattendijke/Drucker Stichting

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de online nieuwsbrief over de Nederlandse portretkunst.

* Verplicht veld

Steun ons

Draagt u de Nederlandse portretkunst ook een warm hart toe? Graag nodigen we u uit met een donatie onze projecten te ondersteunen. Kleine bedragen zijn ook van harte welkom. Wanneer u ons steunt door middel van een schenkingsovereenkomst, kunt u tot de helft van uw bijdrage terugkrijgen van de Belastingdienst. Klik voor meer informatie op de knop hieronder.

Word donateur

Top