Voordat je een kunstwerk kunt aanmelden, moet je je registreren. Je vult je persoonsgegevens en maakt een profiel aan. Dit hoef je maar één keer te doen, hierna kun je je werk aanmelden. 

Als je je gegevens hebt ingevuld en een wachtwoord hebt gekozen (wij raden aan dit op te slaan in je browser voor de volgende keer dat je inlogt), vink je het vakje aan als je accoord gaat met onze privacy regeling. Hierna kun je op de knop 'registreren' klikken. 

N.B.: let erop dat je het juiste e-mailadres invoert!

Hierna ontvang je een e-mail op het door jou opgegeven emailadres met daarin een activatielink. Als je op deze link klikt, kun je inloggen en werk aanmelden.

N.B.: meld je je aan met een gmail account: kijk dan ook in de spamfilter - soms komt daar het activatiemailtje in terecht!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de online nieuwsbrief over de Nederlandse portretkunst.

* Verplicht veld

Steun ons

Draagt u de Nederlandse portretkunst ook een warm hart toe? Graag nodigen we u uit met een donatie onze projecten te ondersteunen. Kleine bedragen zijn ook van harte welkom. Wanneer u ons steunt door middel van een schenkingsovereenkomst, kunt u tot de helft van uw bijdrage terugkrijgen van de Belastingdienst. Klik voor meer informatie op de knop hieronder.

Word donateur

Top