bb

Word vrijwilliger bij het Weekend van het Portret 2018

We zoeken vrijwilligers!

Voor de organisatie van het Weekend van het Portret 2018 zoeken we vrijwilligers.

Wil je meehelpen het Weekend tot een succes te brengen?

We kunnen je hulp goed gebruiken.

Laat het ons weten!

Stuur een e-mail naar: info@portretprijs.nl

Wanneer en waar?

Het Weekend van het Portret 2018 vindt plaats van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september 2018 in Lood6. Opbouw van de expositie zal zijn op donderdag 30 augustus. Afbouw van de expositie zal zijn op maandag 3 september.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen

die in een inspirerende omgeving een bijdrage willen leveren. Al is het een dagdeel, daar zijn we al mee geholpen. Voordat het weekend begint, zullen we je uiteraard goed briefen!

Veelgestelde vragen over meedoen aan het Weekend

Wie kan meedoen?
Deelname staat open voor een ieder (schilders of tekenaars of beeldhouwers), die in Nederland werkzaam of gevestigd is of die de Nederlandse nationaliteit bezit.
Deelnemers voor de 2D- en 3D-prijs moeten bij inschrijving 18 jaar of ouder zijn.

Zijn er voorwaarden aan het werk dat ingebracht wordt?
Het ingebrachte werk moet een schilderij, werk op papier, beeldhouwwerk, reliëf of een combinatie hiervan zijn op basis van een zitting of een studie naar het leven: de kunstenaar zelf moet het hoofdonderwerp zijn. Portretfoto’s, video’s en films komen niet in aanmerking.
Het tweedimensionaal werk mag niet groter zijn dan 250 bij 250 cm. Alle werken die hieraan niet voldoen zullen niet in aanmerking komen voor selectie. Het driedimensionaal werk mag maximaal 25 kg en 65 cm hoog zijn. Alle werken zwaarder of hoger komen niet in aanmerking voor selectie.

Als het ingezonden werk door de commissie geselecteerd is, wordt de kunstenaar uitgenodigd om zijn werk te brengen naar Loods 6, KNSM-laan 143 te Amsterdam.
De datum voor het aanleveren zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.

NB: FOTO'S VAN AANGEMELDE WERKEN KUNNEN NIET GROTER ZIJN DAN 5MB!

Bekijk meer veelgestelde vragen

Stel een vraag

Reglement voor het Weekend van het Portret 2018

DEELNEMEN

Iedere deelnemer mag maximaal 3 werken aanmelden voor selectie voor het Weekend van het Portret 2018. Per werk betaal je € 25,- deelnamekosten.
Na het invullen van je gegevens kun je direct betalen via iDeal. Zodra de betaling afgerond is, kan je de afbeelding van je zelfportret uploaden. N.B. deze bestanden kunnen niet groter zijn dan 5MB.
We raden aan eerst het Reglement door te nemen voordat je je aanmeldt. Dit document vind je onderaan deze pagina.

SELECTIE

De selectiecommissie bestaat uit deskundigen uit de kunstwereld. Deze onafhankelijke commissie komt samen na sluiting van de aanmeldingsperiode en selecteert uit alle digitale inzendingen zo'n 120 kunstwerken.
Deze zelfportretten zullen worden geëxposeerd tijdens het Weekend van het Portret 2018.

TENTOONSTELLING

Alle door de commissie geselecteerde werken zullen worden geëxposeerd tijdens het Weekend van het Portret. We zullen deze zelfportretten ook op onze website tonen.
Er is geen prijs verbonden aan het Weekend van het Portret.

Download het Reglement
cc